Lloguer de local per a festes i esdeveniments a Vilanova i la Geltrú

Lloguer de local per a festes i esdeveniments a Vilanova i la Geltrú: Realitzem les millors celebracions o festes d’aniversari, comunions, batejos i en general tot tipus de festes privades, esdeveniments per a empreses i celebracions familiaries.
Algunes imatges de la nostra galeria de fotos:

tarifes de local per a festes i celebracions a Vilanova i la Geltrú

Sala de reunions a Vilanova i la Geltrú – El Saló d’Esdeveniments

Necessites un saló d’esdeveniments per a la teva empresa, festes privades, sessions de formació o coaching per a la teva empresa?

Us presentem El Saló d’Esdeveniments, un espai o local per a esdeveniments a Vilanova i la Geltrú, que pots llogar de dilluns a diumenge de 7 del matí a 12 de la nit els 365 dies de l’any.

Reserves

Les millors festes i celebracions familiars a Vilanova i la Geltrú

Lloguer de local per a festes d’aniversari, celebracions de comunions, batejos i en general tot tipus de festes privades i celebracions familiars… Una sala polivalent de la qual podràs treure el màxim profit!

Galeria
tarifes de local per a festes i celebracions a Vilanova i la Geltrú

Un local de lloguer per a festes totalment equipat amb opcions personalitzables

El nostre saló o local de festes i esdeveniments disposa de micròfon sense fil, neveres, picadora de gel, cafeteria, microones, neteja-vasos, gots de vidre, copes de cava i copes pilota. Hi ha vestidors, banys, taules i cadires per menjar de peu o asseguts. Aire condicionat, calefacció i màquina per inflar globus!

Tarifes